Zumba for alle

Zumba er en sjov måde at få brændt en masse kalorier af. Zumba er baseret på latinamerikanske dansetrin og rytmer, og det vil være umuligt at stå stille og du vil med garanti gå derfra med er smil på læben.

Zumba er effektiv til få figuren trimmet og opnå vægttab. Kombinationen af dans og fitness gør, at kroppen forbrænder rigtigt mange kalorier.

Alle kan være med til Zumba fitness: Stor, lille, tyk eller tynd. Zumba er ikke kun for dansere, men for alle som har lyst til, at bevæge sig og have det sjovt. Det betyder også, at dansene vil være af en sværhedsgrad, hvor alle kan følge med.

Der opfordres derfor til, at alle som har lyst til at finde en sjov motionsform, som indeholder en masse god musik, både de latinske og nutidige radiohits, eller måske er du nysgerrig efter at se hvad Zumba egentlig er. Så kom og ha' en Zumbafest med os i Ørum Sportsforening hver mandag og onsdag!

Ørum Sportsforening

Vestermarksvej 13, Ørum

9320 Hjallerup

osf1953@gmail.com

Følg os på facebook

Tank lokalt hos

Go'on og støt

derved Ørum Sportsforening!

Vi takker Vanførefonden for deres store støtte!

Sponsorer:

Husk at sige du gerne vil støtte ØSF, når du bliver ny kunde

hos Sparekassen Vendsyssel

- så støtter du os